Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ ve İl Gençlik ve Spor Şube Müdürü Levent OBUZ, Şampiyon Öğrencilerimize Hediyelerini Verdiler

İlçemizde bulunan Baykan Yatılı Bölge Ortaokulu kız-erkek voleybol takımı öğrencileri, Siirt il genelinde düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Turnuvası’nda her iki kategoride şampiyon olarak ilçemize 2 kupa kazandırmışlardır.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, İl Gençlik ve Spor Şube Müdürü Levent OBUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Eşref ALTUN, Şube Müdürü Vahap GÜLMEZ ve YBO Okul Müdürü M. Selim GÜMÜŞTEN ile birlikte kızlar ve erkekler olmak üzere her iki kategoride şampiyon olan öğrencilerimize, gerçekleştirilen törenle hediyelerini takdim ettiler.

Kaymakamımız yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin sporda başarılı olması bizleri çok mutlu etti. İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek derece almaları ayrı bir gurur kaynağıdır. Öğrencilerimize, antrenörlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Uzun uğraşlar sonucunda öğretmenlerimiz, Esra YAĞCIOĞLU ve Ufuk VURGUN hocaların, siz değerli müdürlerimizin ve idarecilerimizin katkılarıyla ilçemize bir hafta içerisinde iki kategoride İl şampiyonluğu kazandırdı. Bölge ve Türkiye Şampiyonluğu olarak başarınız artarak devam eder inşallah. Siz değerli öğretmenlerimi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Program sonunda voleybol sporcularını tebrik eden Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, öğrencilerle birlikte toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından okuldan ayrıldı.

IMG_4998 IMG_5001 IMG_5003 IMG_5006 IMG_5010 IMG_5027 IMG_5033 IMG_5042 IMG_5073 IMG_5078 IMG_5091 IMG_5101 WhatsApp Image 2019-01-09 at 16.23.36 (1) WhatsApp Image 2019-01-09 at 16.23.36