Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ Geleceğimizin Teminatı Olan Çocuklarla Baş Başa

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ İlçemizde bulunan Yumurcaklar Anaokulunda “Baykan da Okuma Seferberliği Projesi” kapsamında “Haftalık Okuma Etkinliği” ne katıldı. 4-6 yaş arası çocuklarımıza “Kaplumbağa ile Tavşan” hikayesini okudu.

Kaymakamımız  Yumurcaklar Anaokulu hakkında okul müdürü, idareciler ve öğretmenlerden bilgiler aldı. Miniklerle sohbet eden Kaymakamımız, ilçemizde yaklaşık 670 öğrencinin anasınıfı eğitimi aldığını belirterek “Çocuklarımızın 4-6 yaş okul öncesi eğitimleri devletimiz  ve milletimiz için çok önemlidir. Çünkü her türlü yoksunluğun eğitimle aşılacağına inanmaktayız. İlçemizde de bu kapsamda 4-6 yaş okul öncesi eğitime çok önem vermekteyiz. Okul ziyaretlerimizde, ev ziyaretlerimizde anne babalarımızla, öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle koordinasyonu sağlayarak çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesini sağlayacağız.” dedi. Ardından  okul müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmenleriyle kısa bir istişare toplantısı yapıp ziyaretlerini sonlandırdı.

IMG_9230 IMG_9232 IMG_9237 IMG_9240 IMG_9243 IMG_9247 IMG_9249 IMG_9262 IMG_9265 IMG_9273