KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. MEHMET TUNÇ BEY’İN EV ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ Devletimiz ile Milletimizi aracısız buluşturmak amacıyla ev ziyaretlerine devam ediyor. Veyselkarani beldesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde vatandaşımızın sorunlarını bire bir olarak evlerinde dinleyip not ettirdi. Not alınan hususların en kısa sürede iş planlarına uygun olarak çözüme kavuşturulacağını belirten Kaymakamımız, “Derdimiz Milletimizin ihtiyaç ve taleplerini doğrudan aracısız öğrenmektir.” diyerek  “Ev Ziyaretleri” ne aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ “İlçemizde yapılan yatırımlara yön vermek, Devletimizin yarım kalmış yatırımlarını ivedi şekilde tamamlamak, sağlanması gereken kurumlar arası koordinasyonu gecikmeye, ihmale mahal vermeden sağlamak amacıyla her an alanda olacaklarını ve yürütülen iş ve işlemler, projeler konusunda Baykanlı Hemşerilerimize ve Devletimize karşı açık, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ verilen talimatlar gereği görevlendirilen tüm kamu personelleri, oluşturulan iş planlarına göre “Aile Ziyaretlerine” devam edileceğini belirtti.

IMG_4207 IMG_4210 IMG_4219 IMG_4227 IMG_4233 IMG_4237 IMG_4247 IMG_4255 IMG_4261 IMG_4264 IMG_4277 TXGE4063