KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. MEHMET TUNÇ BEY’İN BAYKAN KAYMAKAMLIĞI HANIM EVİ ZİYARETİ

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ilçemizde bulunan Hanım Evini ziyaret etti.

Baykan İlçemizde gençlerimize, yaşlılarımıza, yoksulumuza, garip gurabaya, elleri öpülesi analarımıza, hanım kardeşlerimize yönelik pek çok proje yapılacağını belirten Kaymakamımız bu kapsamda, Baykan kaymakamlığı Hanım Evi kursiyerleri ve öğretmenleri ile görüşüp yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ürünleri yakından inceleyen Kaymakamımız, kadınlarımızın ve hanım kızlarımızın aile ekonomilerine destek verebilmeleri amacıyla “balık tutmayı öğrenme” leri için elimizden gelen her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Yapılan her işin, ürününün büyük emeklerle gerçekleştirildiğini ifade eden Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç “Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu güzel mekanları doldurup hem meslek ediniyorlar hem de kendilerini geliştiriyorlar. Vakitlerini verimli bir şekilde geçiriyorlar. Ortaya çok güzel ürünler çıkartmışlar. Emeklerine sağlık. Hepsine başarılar diliyorum” dedi. Hanım Evinin talep ve ihtiyaçlarını dinleyip not ettiren Kaymakamımız imkanlar dahilinde her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti ve ziyaretini sonlandırdı.

1 2 3 4 IMG_9300 IMG_9314 IMG_9321