Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ Bey’in “14 Mart Tıp Bayramı” Hastane Ziyareti

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla ilçemizde bulunan Baykan Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Baykan Devlet Hastanesinin tüm personelinin tek tek Tıp Bayramını kutlayarak, tebrik etti ve çiçek takdim etti. Hastalara da acil şifalar dileyen Kaymakamımız açıklamalarda bulunarak, “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile özverili olan sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum. Bu düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlarım.” İfadelerini kullandı.

Ardından doktorlarımıza ve hastane personeline iyi çalışmalar dileyerek, ziyaretlerini sonlandırdı.

CDHU9978 CHNE6560 CTFU0882 CTNL8376 CVTL3997 DCAG7561 KPBU0465 LPWV3346 MEZP2613 QTOQ6711